Qui som ?

bandera catalana

 

Juguetería Trèvol Carme 24

Especialistes en joguines de qualitat amb valor educatiu

Bienvinguts a la nostra botiga de joguines online.


Trèvol
 es una empresa de tipus familiar establerta al centre de la ciutat de Lleida al 1983 , amb la ferma convicció d’oferir a la nostra clientela, joguines de qualitat i amb valors educatius sense renunciar a la joguina de màxima actualitat.

Trèvol poc a poc i paral.lelament, hem anat incorporant una línia de joguines de col.lecció i de reproduccions fetes a escala com: joguines de llauna, miniaturas a diferents escales de cotxes, màquinaria agrícola, màquinaria d’obres públiques i vehicles de transport.

Donat que al moment actual proliferen cada cop més els comerços de tipus impersonal i poc especialitzats, a Trèvol ens sentim orgullosos de tenir com a principals valors l’assessorament i l’atenció personalitzada, sense renunciar a ser competitius.

Ara, el fet d’ampliar la nostra oferta com a botiga on-line, suposa per a nosaltres un nou repte per respondre a la major demanda experimentada des de punts fora de la nostra població, d’una manera especial dins el món del col.leccionisme.

Esperem poder atendre les vostres necessitats on-line, tal i com ho hem fet desde la nostra creació com a botiga als carrers de la nostra ciutat

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *